23andMe / SmartDNA Genetisch Profiel Analyse


Bestel jouw 23andMe testkit hierboven: en ontdek de verstoringen van de genen en enzymen met betrekking van bv. de vitamine B12 stofwisseling en MTHFR en de methylatie stofwisseling.

Indien men een SmartDNA Genetisch Profiel Analyse wenst, neem contact op om uw testkit te bestellen bij Lichaam en Energie in Balans.


 

SmartDNA - Monica van der LemMonica van der Lem is gespecialiseerd in 23andMe en SmartDNA Genetisch Profiel Analyse, het zogenaamde vakgebied: Nutrigenomics!

In 2014 tm heden = MTHFR / Methylatie / Nutrigenomics bij het opleidingsinstituut van Dr. Ben Lynch en seminars van Dr. Amy Yasko, minimaal 500 studie-uren in de vorm van online webinars, video’s, podcasts, geschreven artikelen en DVD’s. Gepland is dat Monica eind 2016 de opleiding “MTHFR – Methylatie – Nutrigenomics” bij Dr. Ben Lynch gaat volgen.

In Maart 2016 heeft Monica ook de 3-daagse intensieve Masterclass voor SmartDNA professionals gevolgd.


TREAT THE PATIENT NOT THE SNP GENEChronische klachten en ziekten zijn een optelsom! van de epigenetische factoren! en niet de genetica.

Epigenetische factoren verstoren juist ook de biochemie / stofwisseling. 

Meer informatie op de pagina: 23andMe / SmartDNA Genetisch Profiel Analyse en Epigenetisch Testmodel

Bekijk mijn onderstaande presentatie waarin ik uitleg waarom suppletie op basis van een 23andMe / Gene report NIET JUIST is!!