23andMe / SmartDNA Genetisch Profiel Analyse


Bestel jouw 23andMe testkit hierboven: en ontdek de verstoringen van de genen en enzymen met betrekking van bv. de vitamine B12 stofwisseling en MTHFR en de methylatie stofwisseling.

Indien men een SmartDNA Genetisch Profiel Analyse wenst, neem contact op om uw testkit te bestellen bij Lichaam en Energie in Balans.


 

SmartDNA - Monica van der LemMonica van der Lem is gespecialiseerd in 23andMe en SmartDNA Genetisch Profiel Analyse, het zogenaamde vakgebied: Nutrigenomics!

In 2014 tm heden = MTHFR / Methylatie / Nutrigenomics bij het opleidingsinstituut van Dr. Ben Lynch en seminars van Dr. Amy Yasko, minimaal 500 studie-uren in de vorm van online webinars, video’s, podcasts, geschreven artikelen en DVD’s. Gepland is dat Monica eind 2017 de opleiding “MTHFR – Methylatie – Nutrigenomics” bij Dr. Ben Lynch gaat volgen.

In Maart 2016 heeft Monica ook de 3-daagse intensieve Masterclass voor SmartDNA professionals gevolgd.

 


 

Genetisch Profiel

Wil je meer leren over 23andMe en hoe deze tool toe te passen als behandelaar (uitsluitend bedoeld voor artsen en therapeut) door regulatie van de genetica en epigenetica mbv voeding, lifestyle en supplementen?!

Voor meer info KLIK HIER


23andme testkit23andMe in mijn praktijk en voor cliënten

LET OP! EERST! is een normaal intake consult nodig om te kunnen beoordelen wat de mogelijke oorzaak / oorzaken kunnen zijn van uw klachten / ziekten. Tijdens dit eerst consult kunt u wel de volgende gratis rapporten uitgeprint meenemen:

 
Het is mogelijk om de SNP’s (de erfelijke afwijking van bepaalde genen) te laten testen in Amerika bij 23andMe Shipping wordt naar Nederland gedaan, wordt door toegezonden per post.
In het buisje moet een bepaalde hoeveelheid speeksel worden gedaan.
Hierna volgt u de bijgevoegde instructies.
 
23andMe Genetisch Profiel Analyse geeft meer inzichten met betrekking tot o.a. de methylatie, vitamine B12 stofwisseling, foliumzuur stofwisseling, of MTHFR genmutaties aanwezig zijn, het vermogen om energie te kunnen produceren, het vermogen om te ontgiften, het risico op oxidatieve stress en het vermogen om neurotransmitters te kunnen aanmaken en afbreken.Een genetisch profiel laat een pre-dispositie zien, een bepaalde aanleg, maar dit is nog geen garantie en of bewijs dat de bij behorende enzymen en metabolieten inderdaad ontregeld zijn.
 
Deze methode staat nog in de kinderschoenen van de geneeskunde en wordt in Amerika “Personalized Medicine” genoemd.
 
Na het eerste normale intake consult, zal in overleg met de client bepaald worden of onderstaande rapporten nodig / wenselijk zijn
 
De rapporten dient u zelf te regelen in pdf door het uploaden van uw rawdate vanuit 23andMe!!! van MTHFR SUPPORT Variant Report & Excipient Report (de zogenaamde Sterling App)
en NUTRAHANKER reports:
Methylation/detoxification report and interactive tool ($37 for the complete nutritional guide)
Carrier Status report ($23)
Celiac report ($20)
 
Deze geven dan meer informatie welke door Monica van der Lem kan worden beoordeeld en mogelijk nuttig kunnen zijn voor uw behandeling.
Deze dient u te downloaden en te emailen voordat u op consult komt.
De andere rapporten van andere aanbieders zijn niet nodig!
 
Deze analyse is niet geschikt voor zelfzorg en dient samen met een therapeut en of arts, die hier bekend mee is, als mogelijk onderdeel van een behandeling toegepast worden. De grootste fout die men kan maken is door supplementen te gaan slikken op basis van het gene report!
 

TREAT THE PATIENT NOT THE SNP GENEChronische klachten en ziekten zijn een optelsom! van de epigenetische factoren! en niet de genetica.

Epigenetische factoren verstoren juist de biochemie / stofwisseling.

 

 

 

 

 

 

Bekijk mijn onderstaande presentatie waarin ik uitleg waarom suppletie op basis van een 23andMe / Gene report NIET JUIST is!!