Aarding

In deze tijden met veel “fijnstoffelijke energetische/frequentie vervuilingen” vanuit wifi, bluetooth, zendmasten en de “transformaties op collectief trauma nivo” is aarding, zeker voor Hoog Sensitieve Personen, zeer belangrijk. Persoonlijk heb ik heel veel ervaring hiermee en heb ik ook heel veel profijt van de aardingsproducten die ik gebruik. Dat is ook waarom ik fan ben van deze aardingsproducten en deze ook adviseer. Wat ik persoonlijk merk is: veel dieper slapen, veel fitter wakker worden met het gevoel dat ik veel meer zuurstof in mijn cellen heb, minder hitte in mijn lijf heb en voel mij veel helderder en scherper. Tevens ervaar ik veel meer rust. In mijn slaapkamer maak ik gebruik van een 1 persoons set compleet in bed met hoeslaken en kussensloop en deken en onder mijn bed heb ik en grote aardingsmat liggen op de grond van 138 x 180 cm. In mijn woonkamer en mijn werkkamer heb ik aardingsmatten liggen op de grond omdat ik kan waarnemen dat deze de lucht/atmosfeer van “fijnstoffelijke energetische/frequentie vervuilingen” afvoeren via de aangesloten aarding. Dit laatste is mijn persoonlijke waarnemen, mede omdat ik “Super High Sensitive” ben, ik doe ook niet voor niets “Quantum Upgrades sessies” in mijn praktijk en maak ook muziek als “Monica Quantum Music” in Solfeggio tuning. Ook de electromagnetische- en electrostatische velden in huis ten gevolge van laagfrequente straling (komt uit het stroom netwerk) worden mbv de aardingsproducten afgevoerd.

Het geheel moet wel worden aangesloten op een geaard stopcontact, hierbij is er geen verbinding met de stroom er is uitsluitend verbinding met de aarding, en dat voel je!

Hieronder nog meer algemene informatie:

De Aarding™ aardingslakens, -slopen en -dekens zijn standaard geweven met 5% antibacterieel en antiviraal zilvergaren (tussen 650 en 900 meter). Dit geeft de beste geleiding zonder dat het aanvoelen van het natuurlijk zuiver biokatoen je slaapcomfort verminderd. Het aardingslaken blijft daardoor gezond en aangenaam om op te liggen.

Alle medische testen werden tot nu toe op deze stof uitgevoerd. Meer zilver heeft geen zin naar aarding en duurzaamheid van het laken, deken of de kussensloop. Het maakt het product enkel harder en duurder.

Meer zilver vermindert ook de hoeveelheid katoen in het laken dat nodig is om de zouten in je transpiratie te bufferen om oxidatie te voorkomen.

Je kunt prima je eigen (vnl.) katoenen bovenlaken over de Aarding™ lakens gebruiken zonder dat de efficiëntie voor je gezondheid erdoor daalt. Dit vermindert de wasbeurten en verlengt de leeftijd nog van je aardingslaken.

De aardingslakens, -dekens en slopen zijn hoogst kwalitatief en gaan, bij normaal gebruik, even lang mee als een niet geaard product.

Wel niet wassen met bleekmiddelen of wasverzachters maar met een kleurwasmiddel.

Als alternatief bieden we nu ook zachte en ademende Aarding-slaapmatten aan, op basis van met koolstof doordrenkt kunstleer, met identieke aardingseigenschappen voor je lichaam en met een zeer lange levensduur.

Wist je al dat je 60 dagen deze aardingsproducten kan ervaren en dat er een niet goed geld terug garantie op zit, mits de aardingsproducten nog in goede staat zijn uiteraard.

En met deze link je 6% korting krijgt op jouw aanschaf @ http://aarding.org/nl/discount/AFLEB6?aff=169

Wil je weten of dit iets voor jou is, met een 10 minuten gratis kennismakingsconsult kan ik je vragen hierover beantwoorden.