Asyra PRO/IDT Hoe werkt het?

Asyra PRO/IDT

Asyra is een bio-energetisch test apparaat, geen behandel apparaat!

De oude Chinese geneeskunde identificeerde de meridianen, energetische kanalen, die elektrische wegen door het hele lichaam vormen. Stimulatie van de punten op deze kanalen met naalden, warmte of druk vormen de basis van vele vormen van medische behandeling, oude en moderne.

Bio-energetische of Electro-dermal test-apparaten stellen ons in staat om met behulp van galvanische huid respons (wijzigingen in de elektrische weerstand van de huid) de status van de acupunctuurmeridianen en dus van de energetische gezondheid van het lichaam te meten. Het stelt ons ook in staat, en dit is waar de echte kracht van deze technologie ligt, om te beoordelen hoe het lichaam zal reageren op een groot aantal verschillende remedies of andere stoffen. Dr. Reinhold Voll ontwikkelde in 1950 het eerste Electro-dermal-test-apparaat, wat bekend is als EAV = Electro Acupunctuur volgens Voll. Dit is de meest klassieke vorm van Electro-dermal-testen.

Asyra PRO / IDT® is de meest geadvanceerde vorm van Electro-dermal-testen, welke ook getest is in een wetenschappelijk model met een dubbel-blind studie.

Alle stoffen, levend of niet-levende, hebben een karakteristiek resonantie handtekening. Elk specifiek weefsel en orgaan in het menselijk lichaam heeft zijn eigen individuele resonantie frequentie. We kunnen met de output van een software opgenomen ‘kopie’ van deze resonanties voorspellen hoe het energieke systeem van het lichaam zal reageren. De energetische handtekeningen van een groot aantal stoffen worden in de energetische testen afzonderlijk getoetst in een Bio-energetische gezondheid screening. De reactie wordt beoordeeld via de huid door middel van weerstand metingen. Galvanische skin response is een bekend beginsel dat ook wordt gebruikt in leugen detectoren. Als voorbeeld: wanneer een patiënt met een normale leverfunctie wordt getest met de frequentie van een gezonde lever zal de frequentie resoneren. Het zal niet leiden tot een verandering van de huid weerstand van de patiënt. Dit geeft dus aan dat de lever niet wordt benadrukt. Als, aan de andere kant, een patiënt met een gestreste lever wordt benaderd met de frequentie van een gezonde lever dan zal de frequentie niet resoneren met van die persoon. Deze niet-resonantie verhoogt de elektrische weerstand in het lichaam. De stijging van de huid weerstand vertelt ons in dit geval dat er een energetische stress is in de lever. Vervolgens kunnen tests worden uitgevoerd met andere organen en toxines om meer informatie te krijgen over de aard van de lever verstoring.

Door het uitvoeren van een reeks tests voor organen en toxines kunnen we een beeld vormen over de gezondheidstoestand van de patiënt. Hierdoor kan er een behandelplan opstellen die de onderliggende oorzaak van de verstoring aanpakt in plaats van het alleen maar behandelen van symptomen.

Elke stof, levend of niet levend, straalt specifieke elektromagnetische frequenties uit op basis van de hoeveelheid en de rotatiesnelheid van hun atomen, als we deze frequenties kunnen identificeren, dan is de Asyra een uiterst waardevol analyse instrument. De Asyra PRO / IDT® kan middelen en remedies testen op compatibiliteit met elk specifiek geval.

Asyra PRO / IDT® maakt op bio-energetische wijze klachten en chronische ziekten op causaal (verband van oorzaak en gevolg) gebied zichtbaar. De metingen kunnen verstoringen op verschillende niveaus aantonen: structureel, biochemisch, emotioneel, energetisch en fysiek. De onderlinge samenhang van regulatie, pathologie en ziekte ontwikkeling, laboratorium analyses en preklinische indicaties van de Asyra metingen worden dan in verband gebracht met het zelfhelend vermogen van ieder mens.


Monica van der Lem heeft in 2012 de basisopleiding en de professional opleiding gevolgd.
Hierdoor heeft zij een gedegen opleiding voor het werken met Asyra PRO/IDT!
 

BELANGRIJK IS OM TE WETEN DAT ELKE ASYRA ANDERS IS! EN ELKE THERAPEUT ER ANDERS MEE WERKT! ASYRA WORDT STANDAARD AANGELEVERD MET EEN VEELHEID AAN TESTMOGELIJKHEDEN. DE THERAPEUT KAN ZELF OOK TESTEN BOUWEN EN EIGEN HOMEOPATHIE, ORTHOMOLECULAIRE MIDDELEN, BLOESEMREMEDIES ETC ENERGETISCH INLEZEN IN DE ASYRA. HIERDOOR HEEFT MONICA VAN DER LEM DE UNIEKE “LICHAAM EN ENERGIE IN BALANS” TEST EN ANDERE UNIEKE TESTEN DIE ZIJ HEEFT GEPROGRAMMEERD EN HEEFT SAMENGESTELD OP BASIS VAN HAAR KENNIS EN SPECIALISATIE. ASYRA IS EEN BIO-ENERGETISCH TEST APPARAAT, GEEN BEHANDELAPPARAAT.

Monica van der Lem is gespecialiseerd in vitamine B12 en de methylatie stofwisseling, met behulp van de door haar ontworpen testen kan zij dit bio-energetisch meten en analyseren en indien wenselijk ook klinisch in bloed en speeksel laten bepalen.

Meer informatie op de pagina’s VITAMINE B12-TEKORT en METHYLATIE en MTHFR en NUTRIGENOMICS


ASYRA 4 JAAR
Januari 2016: ASYRA 4 jaar in de praktijk!