Asyra

Asyra PRO/IDT

Asyra is de nieuwste Technologie op het gebied van Digitale Homeopathie en Energetische en Biofysische Geneeskunde.
Asyra is een bio-energetisch test apparaat, geen behandel apparaat!

Monica van der Lem heeft in 2012 de basisopleiding en de professional opleiding gevolgd.
Hierdoor heeft zij een gedegen opleiding voor het werken met Asyra PRO/IDT!
 

Asyra PRO is een 10de generatie bio-energetisch testapparaat en is ontwikkeld door Joe en Mark Galloway @ G-Tech in U.S.A. PRO staat voor “Photon Resonance Optimization”. G-Tech heeft reeds 50 jaar ervaring op het gebied van Electro-dermal-testen en het ontwikkelen/ontwerpen van bio-energetische testapparatuur. G-tech heeft reeds meer dan 14 bio-energetische testsystemen ontwikkeld. Asyra PRO is naar Nederland gehaald door “Asyra Nederland”. Asyra IDT is de Asyra PRO met extra de module IDT die door Eric van Schijndel is ontworpen. Asyra IDT is naar Nederland gehaald door “Nutramin”.

Asy’ komt van het woord Asylum en dat betekent plaats van genezing, rust en herstel. ‘Ra’ is een afkorting voor Resonantie Analyse en resonantie speelt een grote rol bij de metingen van het Asyra systeem.

De Asyra PRO/IDT bio-energetische metingen kunnen verstoringen op verschillende niveaus aantonen: structureel, biochemisch, emotioneel, energetisch en fysiek. De onderlinge samenhang van regulatie, pathologie en ziekte ontwikkeling, laboratorium analyses en preklinische bio-energetische indicaties van de Asyra metingen worden dan in verband gebracht met het ondersteunen en het bevorderen van het zelfhelend vermogen van ieder mens.

 

BELANGRIJK IS OM TE WETEN DAT ELKE ASYRA ANDERS IS! EN ELKE THERAPEUT ER ANDERS MEE WERKT! ASYRA WORDT STANDAARD AANGELEVERD MET EEN VEELHEID AAN TESTMOGELIJKHEDEN. DE THERAPEUT KAN ZELF OOK TESTEN BOUWEN EN EIGEN HOMEOPATHIE, ORTHOMOLECULAIRE MIDDELEN, BLOESEMREMEDIES ETC ENERGETISCH INLEZEN IN DE ASYRA. HIERDOOR HEEFT MONICA VAN DER LEM DE UNIEKE “LICHAAM EN ENERGIE IN BALANS” TEST EN ANDERE UNIEKE TESTEN DIE ZIJ HEEFT GEPROGRAMMEERD EN HEEFT SAMENGESTELD OP BASIS VAN HAAR KENNIS EN SPECIALISATIE. ASYRA IS EEN BIO-ENERGETISCH TEST APPARAAT, GEEN BEHANDELAPPARAAT.

Monica van der Lem is gespecialiseerd in vitamine B12 en de methylatie stofwisseling, met behulp van de door haar ontworpen testen kan zij dit bio-energetisch meten en analyseren en indien wenselijk ook klinisch in bloed en speeksel laten bepalen. Meer informatie op de pagina’s VITAMINE B12-TEKORT en METHYLATIE en MTHFR en NUTRIGENOMICS


Persoonlijke noot Monica van der Lem

Vanaf 2de helft januari 2012 gebruik ik het Asyra PRO/IDT meetsysteem. In het laatste kwartaal van 2011 was ik denkende en zoekende naar een snellere en nog betere manier van testen. Ik was op zoek naar een meetsysteem wat veel capaciteit van zichzelf zou hebben en dat ik hierbij ook mijn eigen werkwijze, met de homeopathische- en orthomoleculaire middelen die ik gebruik, volledig zou kunnen integreren. Ook wilde ik volledige vrijheid in het testen en in het toepassen van bio-resonantiedruppels. Heel belangrijk voor mij is ook dat het meetsysteem geen vaag en onbekend gebied zou hebben. Mijn eigen droomwens was: een meetsysteem dat geautomatiseerd kan testen hoe en wat ik zelf altijd test. Eind 2011 werd tijdens een bijscholingsavond de Asyra PRO/IDT gepresenteerd en al snel dacht ik, WOUW! dit is wat ik zoek! Al snel had ik 2 demonstratie’s en heb ik de Asyra samen met collega’s , op onze eigen energetsiche wijze, de Asyra PRO / IDT uitvoerig getest. Met de Asyra PRO/IDT kan ik in 30 minuten wel 10x meer testen dan ik voorheen kon in 2 uur met de klassieke EAV (Electro Accupunctuur volgens Voll) meting.

Wat voor mij ook belangrijk is, is dat dit meetsysteem een wetenschappelijke onderbouwing heeft! Het Asyra PRO systeem is wetenschappelijk onderzocht in de Jeppsen-Osguthorpe studie. Alan Jeppsen, M.D., en Steven G. Osguthorpe, N.D hebben een onderzoek gedaan met een groep van 500 patiënten. Het ging hierbij om een zogenaamde dubbel blinde studie, er waren 500 patiënten met subfysiologische Hypotheroid functie en een controle groep van 100 personen. De correlatie tussen klinische laboratorium onderzoeken en de EDS metingen hebben laten zien dat de Asyra bijzonder nauwkeurig is, een nauwkeurigheid van 99,5% met een p < 0,005.

Nu ik werk met de Asyra Pro/IDT kan ik de testresultaten beoordelen met kennis vanuit mijn opleiding als Medisch Laborante (klinische- en biochemie, immunologie en microbiologie) en mijn kennis en ervaring als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut.


 

ASYRA 4 JAAR
                                                                                                                                                                                                                       Jan 2016: ASYRA 4 jaar in de praktijk!