Biologische Systeem Analyse mbv Asyra

HASYRA 4 JAARet menselijk lichaam is Systeembiologie

Het is de wetenschap die biologische systemen bestudeert als een geheel

Biologische systemen bestaan uit vele componenten, zoals:

vitamine – genen – enzymen – eiwitten – mineralen – vetzuren – metabolieten endogene stofwisseling bv homocysteine – en nog veeeeeel meeer……

In de systeembiologie gaat het niet alleen om de functie van al deze componenten, maar gaat het vooral ook om de dynamische interacties tussen al deze componenten.

Er is een hiërarchisch georganiseerd netwerk met verschillende interacties Systeembiologie heeft als doel deze interacties en bijbehorende hiërarchie in kaart te brengen.

De gedachten achter systeembiologie zijn al oud en in zekere mate is het afkomstig van het holisme, maar……..systeembiologie als wetenschap is nog maar vrij recent en in opkomst.

asyra5Het zijn de biochemische routes in het menselijk lichaam. Vanuit deze kennis komen vernieuwde inzichten als het gaat om he behandelen van klachten, in reguliere geneeskunde en integrale geneeskunde. Vele en verschillende metabolieten in deze biochemische routes kunnen met behulp van de Asyra op bio-energetische wijze getest worden.

Voor de beoordeling van deze uitslagen is kennis over deze biochemische routes nodig om vervolgens de Biologische Systeem Analyse te kunnen maken.

Op 18 oktober 2015 gaf Monica van de Lem tijdens het Internationale Asyra Congres 2015 hier  een presentatie over, klik op de onderstaande link om deze te bekijken:

Biologische Systeem Analyse

Biologische Systeem Analyse mbv Asyra – © Monica van der Lem – Lichaam en Energie in Balans