Ouderen / Senioren / 50+ / 65+ / 70+

Vanaf ons 40ste leefjaar nemen veel vitale stoffen af in het menselijk lichaam. Dit is zelfs een wetenschappelijk feit!  Ouderen / Senioren / 50+ / 65+ / 70+
 

Met behulp van een meting met de Asyra kan bepaald worden welke vitale stoffen verminderd zijn en zo kan met een analyse en behandelplan is het mogelijk om de vitaliteit van Ouderen / Senioren / 50+ / 65+ / 70+ te verbeteren.

Optimaliseren van vitamine B12 en de methylatie is van groot belang bij ouderen en senioren.
Meer informatie op de pagina’s VITAMINE B12-TEKORT en METHYLATIE en MTHFR en NUTRIGENOMICS
 
Bij beginnen ouderdomsklachten, beginnende dementie, beginnende Alzheimer en beginnende Parkinson, kan het optimaliseren van belangrijke vitaminen en mineralen het optimaliseren van vitamine B12 en de methylatie, enorme klachtenvermindering geven, waardoor kwaliteit van leven significant verbeterd en het “verouderingsproces” minder snel zal verlopen!
 
Vele ouderen gebruiken medicijnen voor Diabetes (metformine), hoge bloeddruk (plaspillen) en maagzuur (omeprazol). Deze medicijnen hebben een negatief effect op de vitamine B12-status en ook de magnesium-status, waardoor dus chronische tekorten nog meer optreden! 60 – 70% van de ouderen heeft een vitamine B12-tekort.