Samenwerking

Lichaam en Energie in Balans / Monica van der Lem werk samen met Drogisterij Helfrich. Mbt voedingssupplementen en homeopathische middelen.

Drogisterij Helfrich

Op de website www.drogisterijhelfrich.nl bij het tabblad “Specialties LEEIB” vind u de geadviseerde producten

Adres: De Kolk 16, 9231 CW Surhuisterveen Telefoon: 0512 361 295

10% korting! op uw bestelling met de kortingscode leeib voor bezoekers van deze website en de clienten van Lichaam en Energie in balans. In het winkelwagentje staat het vakje kortingscode, hier dan intypen leeib en klik dan op toepassen. De kortingscode moet bij elke bestelling ingevuld worden!

Account aanmaken: AANMAKEN ACCOUNT


 


Lichaam en Energie in Balans / Monica van der Lem werkt samen met Vitalitools mbt de volgende apparatuur:

Vitalitools

– Stralingsarme DECT telefoons

– Stralingsarme WIFI routers

– Apparatuur tbv luchtkwaliteit (luchtvochtigheid, luchtreiniging en C02)

Adviezen om de stralingsbelasting te verminderen in uw woon-, werk en leefplek, kunt het beste CONTACT OPNEMEN voor een specifiek en persoonlijk advies.

Monica van der Lem heeft veel ervaring (sinds het jaar 2001) met stralingsbelasting en de vermindering hiervan, omdat zij zelf allerlei vormen kan straling kan voelen en daar ook last van kan hebben! Zij kan op locatie komen en vaststellen of deze stralingsbelast is en kan hierbij ook een advies geven om stralingsbelasting te verminderen, evt met het toepassen van extra hulpmiddelen. Het streven van haar is dat het verkregen postieve effect duidelijk merkbaar moet zijn en blijven! Bv. verbeterde slaap, niet meer stijf wakker worden, fitter wakker worden, minder of geen hoofdpijn, vitaler, verbeterde concentratie, en u blijer en duidelijk meer ontspannen voelen. Tevens kan er bij een bezoek op locatie een lichaams-scan plaatvinden mbv Asyra Pro om te bepalen in welke mate het lichaam belast is met straling en welke straling.