Sound Healing

In 2016 tm 2021 heb ik zelf een mega diep transformatie proces moeten doen, na het stoppen van mijn DJ carriere (Miss Monica) en liep ik enorm tegen mijzelf aan. Ik werd depressief vanwege het stoppen als DJ, terwijl ik ook voelde dat als ik weer zou DJ-en ik net zo depri bleef.

Inmiddels heb ik mijzelf opnieuw uitgevonden en heb binnen en met mijzelf met mijn passie voor muziek de volgende stap kunnen maken: MONICA: Music Of New Intelligence Creates Awareness.

Geniet van het componeren en produceren van muziek en soundscapes en gebruik hiervoor ook mijn talenten en vaardigheden dat ik de reacties van het autonome zenuwstelsel kan waarnemen, ook in reactie op geluid, klanken, toonsoorten, melodieen en ritmes etc en mijn sound healing muziek is uitsluitend in tuningen van 432 Hz en Solfeggio frequenties.

Meer informatie en mijn sound healing muziek “Monica Quantum Music” is te luisteren en te downloaden op: You Tube & Bandcamp

Met “Pleiadian Music” maken we “Galactic Solfeggio Music with Lightcode Activations” een synergy tussen Markus van der Westhuizen (meer over Markus) en Monica Quantum Music, om zo bij te dragen aan bewustzijn en het connecten met je hogere zelf en de belichaming hiervan.

Op ons You Tube kanaal “Pleiadian Music” kan je genieten hiervan.

Momenteel werk ik aan een project om bij ingesproken meditatie en hypnose audio sounds en frequenties te combineren om zo “the healing state” van het autonome zenuwstelsel te verbeteren en positief te beinvloeden.

In 2022 wil ik soundbath sound healing concerten organiseren, meld je aan voor mijn nieuwbrief om ook hiervan op de hoogte te blijven.