Allergieen

Allergieën komen vaak voor tegenwoordig, de bekendste zijn allergie voor : huisdieren, huisstof/mijt, hooikoorts en voedingsmiddelen. Hierdoor kunnen verschillende klachten ontstaan longklachten, maag- en darmklachten, huidklachten, reumatische klachten, ADHD, vermoeidheidsverschijnselen, hoofdpijn en migraine, depressieve gevoelens, klachten aan keel/neus/oor, diversen chronische ontstekingsklachten, etc.

Ook kan ik testen of diepere belastingen mogelijk een oorzaak kunnen zijn van de allergieën. Hierbij valt te denken aan bv :vaccinatieschade, miasma’s (erfelijke belastingen), opgehoopte gifstoffen met slechte leverontgifting, schimmels, parasieten, etc.

Met behulp van o.a. homeopathie en orthomoleculaire middelen, kunnen allergenen (de stoffen waar men allergisch voor is) ge-desensibiliseerd (ongevoelig gemaakt worden). Dit alles samen met het optimaliseren van de darmen, optimaliseren van de leverontgifting en het bloedgroep dieet, is het mogelijk allergieën sterk te verminderen en zelfs weg te nemen.

HOOIKOORTS ??? De praktijk beschikt over een behandelplan, waardoor de hooikoorts sterk kan verminderen of zelfs weggaan. Het beste is te starten met deze behandeling in periode eind oktober tot eind januari (in de periode dat ik zo min mogelijk pollen zijn). Indien gewenst is het ook mogelijk buiten de aangegeven periode te beginnen.

Voedsel Allergieën. Allerlei “gezonde” voedingsmiddelen, kunnen bij allergie hiervoor, juist ziekmakend zijn. Voedsel allergie komt ook steeds vaker voor en hierdoor kunnen verschillende klachten onstaan zoals : longklachten, maag- en darmklachten, huidklachten, reumatische klachten, ADHD, vermoeidheidsverschijnselen, hoofdpijn en migraine, depressieve gevoelens, klachten aan keel/neus/oor, chronische ontstekingsklachten, vermoeidheidsklachten, ME, etc.

Allergie kan voortkomen uit een stapeling van ontregelde factoren. Een multi-factorele behandeling is dan een mogelijkheid.