Bijscholingen

Regelmatig geef ik bijscholingen aan artsen, therapeuten en mensen die hier interesse in hebben. Hieronder een aantal voorbeelden:

Met bijscholing, 1 op 1, leer ik je de hierarchie van systemisch behandelen, leer snel en effectief!

Begin ik met hydroxoB12, AdenosylB12 of MethylB12, en combineer ik met foliumzuur of folinezuur of methylfolaat en het antwoord is per persoon verschillend en ik kan je leren hoe je dat per persoon kan beoordelen en hoe je in sommige fasen van de behandeling voor de verschillende vormen kiest, want er is “NO 1 SIZE FITS ALL” oplossing, zoals vele supplementen merken en bijscholingen wel pretenderen……

– Hoe weet ik dat iemand een overactieve NO cylcus heeft?

– Hoe weet ik dat de neurotransmitters te laag zijn en is een Braverman test niet nodig en niet accuraat?

– Hoe weet ik dat iemand te veel ammoniak in zijn stofwisseling heeft?

– Hoe weet ik of ik dan dat ik moet beginnen met de ammoniak of de overactieve NO cyclus of de neurotransmitters of andere keuzes?

– Wat is het nut van thiol free diet?

– Wat is het nut van COMT diet?

– Wat is het nut van glutamine arm dieet?

– Hoe interpreteer ik de NO-cyclus?

– Hoe interpreteer ik de Methione cyclus?

– Hoe interpreteer ik de Transulferatie?

– Hoe interpreteer ik de neurotransmitter cyclus?

– Hoe interpreteer ik de citroenzuurcylcus?

– Hoe interpreteer ik de ureum cyclus?

Artsen & Therapeuten die meer willen weten over methylatie. Maar ik leg dan ook uit dat het vaak begint met een overactieve NO-cyclus, waardoor je slechter gaat methyleren.

Artsen & Therapeuten die breedspectrum de hierarchie wil weten tussen de verschillende biochemische pathways met methylatie, citroenzuurcyclus, NO-cyclus, neurotransmitter cycli, methionine cyclus, transsulferatie en andere detoxificatie pathways – fase 1 CYP450, fase 2 en fase 3.

Artsen & Therapeuten & Psychologen die meer willen weten over de biochemie van de psychologie en waarom GABA-, serotonine- en dopamine verhogende supplementen meestal niet de juiste keuze zijn, omdat er op dieper nivo hele andere oorzaken zijn voor tekort aan GABA, serotonine en dopamine.

Artsen & Therapeuten die willen weten welke biochemische pathways van belang zijn bij zwanger worden, zwanger zijn en post zwangerschap.

Artsen & Therapeuten die autonomic nervous system respons testing willen leren. Wat heel handig is voor supplementen en therapeutica, maar ook je voeding, je kan zo testen en waarnemen of fruit en groenten erg belast zijn of niet.

Iedereen is welkom, ook als je geen Arts of Therpeut bent. Ik geef de bijscholingen het liefst ‘face to face’, maar met beeldbellen kan ook.

Vaak zijn deze privé bijscholingen 1,5 a 2,5 uur en met 1 of 2 sessies weet je al heel veel, omdat ik je kan uitleggen en leren wat nu echt belangrijk is en ook aansluitend op de kennis en ervaring die jij hebt. Omdat ik zelf ook 6 jaar met Asyra heb gewerkt en daarvoor ook 4 jaar met Electro Acupunctuur volgens Voll heb gewerkt kan ik hier ook jouw 1 op 1 bijscholing op aanpassen. En als Medisch Analiste Klinische Chemie & Hematologie kan ik ook de toepassingen en meerwaarde van de verschillende labonderzoeken in bloed, faeces en urine nader uitleggen en toelichten.

Dit is anders dan wat je leert op orthomoleculaire opleidingen, dat is biochemie zoals het op papier werkt. In de praktijk bij chronische klachten en -ziekten werkt de biochemie namelijk anders. Omdat de hiërarchie veranderd door de inflammatie en de disbalans die al aanwezig is. Inmiddels heb ik 17 jaar praktijk en het behandelen van mensen heeft mij ook heel veel inzichten gegeven over hoe je een lichaam wat uit balans (met klachten en ziekten) is weer kan reguleren naar balans (zonder klachten en ziekten).

Voor privé bijscholing reken ik ook 1 euro per minuut. Heb jij specifieke wensen voor jouw bijscholing dan hoor ik dat graag. Als je vragen hebt of jij wilt jouw bijscholing plannen stuur mij dan een whatsapp bericht. Wil je met een aantal collega’s komen, dat kan ook, max 6 mensen kan ik ontvangen. Hiervoor reken ik 1 euro per minuut per persoon.

In 2015 en 2016 gaf ik bijscholingen aan grotere groepen op locatie, maar omdat ik mijn passie voor muziek echt moet leven – Pleiadian Music – en ik ook maar 24 uur in een dag heb, is het voor mij niet meer mogelijk om op deze manier bijscholingen te organiseren en te geven.