Intake

Instructies mbt beeldbellen

Het belangrijk dat u in een stille kamer bent en zit aan een tafel met een stoel met een rugleuning en dat u uw mobiel tegen iets groots zwaars recht op zet zodat uw beeld steady is. Met uw mobiel in de hand beweegt het beeld te veel voor mij en kan ik niet consulteren.

Hieronder vind u informatie met betrekking tot 10 minuten gratis kennismakingsconsult

Belangrijk is ook dat u de videopresentatie over mijn werkwijze heeft gezien voordat u uw 10 minuten gratis kennismakingsconsult heeft afgesproken met mij via de app, want in deze video leg ik alles uit (onderaan deze pagina). Het geluid valt af en toe weg, maar er ontbreekt geen informatie. Voor dit consult hoeft u geen informatie aan te leveren.

Hieronder vind u alle documenten en informatie met betrekking tot uw intake (1ste) consult

Nadat u uw afspraak heeft gepland is het belangrijk om de vragenlijst en behandelovereenkomst in te vullen en deze te mailen naar info@lichaamenenergieinbalans.nl tijdig voordat uw consult plaatsvind.

Tevens dient u 2 volle dagen voor de dag dat uw consult plaatsvind – en de dag van uw consult – te stoppen met al uw supplementen, dit is belangrijk ivm het testen, anders zit ik in uw suppletie te testen, voorbeeld: als uw consult op woensdag is, neemt u dus vanaf maandag geen supplementen meer in, mocht dit een probleem zijn overleg dan svp even eerst met mij via de app svp.

Medicijnen (op voorschrift van arts) wel blijven innemen (dus niet stoppen). Belangrijk is ook dat u de videopresentatie over mijn werkwijze heeft gezien voordat u uw intake consult heeft afgesproken met mij via de app, want in deze video leg ik alles uit (onderaan deze pagina). Het geluid valt af en toe weg, maar er ontbreekt geen informatie.

TIP! Vragenlijst en Behandelovereenkomst downloaden, invullen, opslaan op eigen computer en een nieuwe bestandsnaam geven!!! en dan tussen door controleren of de vragenlijst goed op slaat, want bij 1 op de 20 mensen lukt dat niet, ik weet niet waar dat aan ligt helaas, en deze opgeslagen versie mailen, anders stuurt u mogelijk lege documenten! Indien het niet lukt neem gerust contact met mij op per app svp.

Hieronder kunt u downloaden, allebei de documenten downloaden en invullen en mailen! naar info@lichaamenenergieinbalans.nl

VRAGENLIJST (download)

BEHANDELOVEREENKOMST (download)

In de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden – AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) – kunt u lezen hoe “Lichaam en Energie in Balans / Monica van der Lem” met uw gegevens omgaat.

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden