Tarieven

In deze tijden met “corona crisis” worden vele mensen en ook vele lagen van de bevolking getroffen met financiële problemen ten gevolge van deze situatie. Hierdoor heb ik besloten om voorlopig mijn consulten voor de helft van de prijs te doen nog in 2021 maar ook in heel 2022. Ik vind het belangrijk dat mijn behandelingen beschikbaar blijven voor iedereen. Juist mensen met chronische klachten en -ziekten hebben meestal ten gevolge hiervan het ook financieel zwaarder.

Alle consulten zijn mbv Whats App Videobellen of Skype.

gratis = 10 minuten kennismakingsconsult, om met mij kennis te maken en te overleggen wat ik voor u zou kunnen betekenen en ook het testen te ervaren.

60 euro was 120 euro = 1 uur = Consult intake / Consult lang

60 euro was 120 euro = 1 uur = Vervolg Consult normaal

45 euro was 90 euro = 45 min = Vervolg Consult kort

30 euro was 60 euro = 30 min = Consult extra kort

20 euro was 40 euro = 20 min = Consult extra kort

1 euro = Vervolg consult en kort consult, per minuut mbv beeldbellen

1 euro = Lange email / Whats App beantwoorden, per minuut

1 euro = Telefonisch spreekuur & telefonisch contact & beeldbellen contact, per minuut

prijzen per 01-01-2021 en zijn BTW vrij.

Bioresonantie-druppels/granules

11 euro = 1 flesje bioresonantie-druppels (30ml)

11 euro = 1 flesje bioresonantie-granules (10 ml = ca. 200 granules)

Per consult is er soms 1 flesje bioresonantie-druppels/granules nodig, naast ca. 3 tot 5 supplementen, afhankelijk van wat goed uittest.

prijzen per 01-01-2021 en zijn BTW vrij.


Monica van der Lem is als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. BATC beroepsregistratie nr = BR-1127 / Klacht- en Tuchtrecht nr = KB0808.0135 / AGB Zorgverlenerscode = 90 – 037222 / AGB Praktijkcode = 90 – 015863 / KvK : 24419147


VERGOEDINGEN 2021

In 2021 vergoed alleen MENZIS en Zilveren Kruis Achmea en De Friesland nog mijn Natuurgeneeskundig Consult.

De afgelopen jaren worden allerlei alternatieve geneeskunde overduidelijk weggesaneerd, zelfs beroepsverenigingen hebben geen invloed op deze gang van zaken! Van hoger hand wordt alles zo door onze strot heen geduwd, maar dat gebeurd wel met meer zaken.

Menzis vanaf 2021 vergoed Natuurgeneeskundig Consult in aanvullende polis: ExtraVerzorgd 2 max. 40 euro per dag tot een max. vergoeding van 400 euro per jaar. Premie 22,50 euro per maand. Of ExtraVerzorgd 3 max. 40 euro per dag tot 600 euro per jaar, premie 43,50 euro per maand. Dat betekend dus: Bij 2 = 130 euro winst en bij 3 maar 78 euro winst op de premie die je zelf betaald op jaar basis, dus respectievelijk 10,83 euro en 6,5 euro per maand. Slaat dus nergens meer op.

Mijn advies, als je louter alleen voor mijn behandelingen een aanvullende verzekering wilt afsluiten heeft dat dus geen zin en met mijn speciale corona crisis consult tarief van 60 euro per uur/ 1 euro per minuut (intake of vervolgconsult) en omdat ik 1x per 2 maanden mijn cliënten consulteer, volledig test, behandelplan maak (ik werk systemisch hiërarchisch in lagen steeds dieper met de behandeling). In heel 2021 en 2022 zal ik mijn tarief van 60 euro per uur / 1 euro per minuut handhaven. Chronisch zieken zijn al financieel de dupe en ik vind het belangrijk dat mijn behandeling beschikbaar blijft voor iedereen.

Dus als u wilt overstappen informeer dan goed:

Wil je zeker weten: bel dan met uw zorgverzekering en vraag of Natuurgeneeskundige Consulten worden vergoed van Natuurgeneeskundig Therapeut: Monica van der Lem aangesloten bij beroepsvereniging BATC met registratie nr: BR-01127.

Belangrijk! er kunnen geen enkele garantie geven omtrent vergoedingen door uw zorgverzekeraar. Je kunt aan dit overzicht geen rechten en of plichten ontlenen. Ik heb mijn best gedaan om wat meer overzicht te creëren, met de intentie je op weg te helpen. Controleer zelf zorgvuldig je polisvoorwaarden.

Inmiddels ben ik zo gespecialiseerd & autodidact “in wat ik kan” – dat dit ook niet meer in het hokje past van zorgverzekeraars. Ik volg mijn bijscholingen bij Dr. Ben Lynch in USA en volg ik op internet ook andere artsen en therapeuten welke werkzaam zijn, en hun kennis delen met betrekking tot Integrative Medicine en Nutrigenomics op internationaal nivo! Dit is van een veel hoger – en meer up to date / nieuwetijdse kennis – nivo dan het gangbare nivo van bijscholingen in Nederland.

Daarom ben ik ook begonnen met “Genetics & Lifestyle“ als educatie centrum, omdat ik vind dat we in Nederland achter lopen. Eind 2021 ga ik mijn online platvorm te starten waarin ik mijn kennis ga delen.

Op deze manier zal ik mijn passie voortzetten met mijn EIGEN specialismen, authenticiteit, autodidactie, talenten en vermogens, research/onderzoeken en development/ontwikkelingen, wetenschappelijk en “evidence based” medicine, om mensen te helpen met hun complexe gezondheidsvragen en dit ook als educatie aan te bieden via “Genetics & Lifestyle“