Tarieven

In deze tijden met “corona crisis” worden vele mensen en ook vele lagen van de bevolking getroffen met financiële problemen ten gevolge van deze situatie. Hierdoor heb ik besloten om voorlopig mijn consulten voor de helft van de prijs te doen in heel 2022. Ik vind het belangrijk dat mijn behandelingen beschikbaar blijven voor iedereen. Juist mensen met chronische klachten en -ziekten hebben meestal ten gevolge hiervan het ook financieel zwaarder.

Alle consulten zijn mbv Whats App Videobellen of Skype.

GRATIS = 10 minuten kennismakingsconsult, om met mij kennis te maken en te overleggen wat ik voor u zou kunnen betekenen en ook het testen te ervaren.

Natuurgeneeskundig Consult Intake 60 min = 60 euro (was 120 euro)

Natuurgeneeskundig Vervolg Consult normaal 60 min = 60 euro (was 120 euro)

Natuurgeneeskundig Vervolg Consult 45 min = 45 euro (was 90 euro)

Natuurgeneeskundig Vervolg Consult 30 min = 30 euro (was 60 euro)

Natuurgeneeskundig Vervolg Consult 20 min = 20 euro (was 40 euro)

“Innerlijke Reis” sessie is vaak tussen 45 en 70 minuten = 1 euro per minuut

“Inner Child Healing” sessie is vaak tussen 45 en 70 minuten = 1 euro per minuut

“Quantum Upgrades” sessie is vaak tussen 45 en 70 minuten = 1 euro per minuut

Vervolg consult en kort consult, per minuut mbv beeldbellen = 1 euro per minuut

Lange email / Whats App beantwoorden = = 1 euro per minuut

Telefonisch spreekuur & telefonisch contact & beeldbellen contact = 1 euro per minuut

prijzen per 01-01-2022 en zijn BTW vrij.

 

Bioresonantie-druppels/granules

11 euro = 1 zakje bioresonantie-granules (inhoud is 10 ml = ca. 200 granules)

Per consult is er soms 1 a 2 flesje bioresonantie-druppels/granules nodig, naast ca. 3 tot 5 supplementen, afhankelijk van wat goed test.

prijzen per 01-01-2022 en zijn BTW vrij.

Monica van der Lem is als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging CAT / CAT Therapeut nummer: 61482021-09-09 / Geschillenregeling en tuchtregeling aangesloten bij GAT / AGB Zorgverlenerscode 90–037222 / AGB Praktijkcode 90–015863 / KvK 24419147

 

 

 

 

 

VERGOEDINGEN 2022

Vanaf 1 januari 2022 is er geen enkele zorgverzekering die mijn consulten vergoed en verwacht ik dit ook voor de jaren hierna.

De afgelopen jaren worden allerlei alternatieve geneeskunde overduidelijk weggesaneerd, zelfs beroepsverenigingen hebben geen invloed op deze gang van zaken! Van hoger hand wordt alles zo door onze strot heen geduwd, maar dat gebeurd wel met meer zaken.

Hieronder een voorbeeld rekensom van 2021:

Menzis vanaf 2021 vergoed Natuurgeneeskundig Consult in aanvullende polis: ExtraVerzorgd 2 max. 40 euro per dag tot een max. vergoeding van 400 euro per jaar. Premie 22,50 euro per maand. Of ExtraVerzorgd 3 max. 40 euro per dag tot 600 euro per jaar, premie 43,50 euro per maand. Dat betekend dus: Bij 2 = 130 euro winst en bij 3 maar 78 euro winst op de premie die je zelf betaald op jaar basis, dus respectievelijk 10,83 euro en 6,5 euro per maand. Slaat dus nergens meer op.

Als het gaat om Natuurgeneeskundige consulten met behandeling op fysiek nivo met supplementen en herbals en homeopathie (maximaal een combinatie van 5 middelen bij elkaar), dan consulteer ik 1x per 2 maanden met test mbv mijn Epigenetische Testmodel en maak/typ ik een behandelplan voor 2 maanden toe te passen. Ik behandel systemisch hiërarchisch in lagen steeds dieper met de behandelingen en dat is 1x per 2 maanden alles weer testen noodzakelijk voor een goede causale behandeling. Vaak zijn andere middelen dan van toepassing, omdat ik steeds dieper in het lichaam behandel om te reguleren waardoor klachten en ziekten kunnen afnemen. Vaak is het noodzakelijk om eerst een bepaalde belasting te behandelen of en tekort aan te vullen alvorens ik dan kan behandelen wat echt noodzakelijk is.

Als het gaat om “Innerlijke Reis” & “Inner Child” & “Quantum Upgrades” sessies, deze kunnen zelfs 1x per week worden gedaan omdat dit transformationele sessies – met energy reading en energy healing – zijn, afhankelijk van de wensen en reacties op deze sessies worden deze sessies samen in overleg – in het NU – gepland.

“Muziek Therapie” kan op basis van aanvraag, in samenspraak en op verzoek kan ik Muziek Therapie ontwikkelen voor oa. zorginstellingen en projecten en bedrijven voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Het gaat hier om bv: Inner Child Music, Meditatie muziek en Techno Yoga Music in Solfeggio frequentie en 432 Hz tuning. Dezez muziek is te vinden op mijn You Tube kanaal Monica Quantum Music.

Inmiddels ben ik zo gespecialiseerd & autodidact “in wat ik kan” – dat dit ook niet meer in het hokje past van zorgverzekeraars. Ik volg mijn bijscholingen bij Dr. Ben Lynch in USA en volg ik op internet ook andere artsen en therapeuten welke werkzaam zijn, en hun kennis delen met betrekking tot Integrative Medicine en Nutrigenomics op internationaal nivo! Dit is van een veel hoger – en meer up to date / nieuwetijdse kennis – nivo dan het gangbare nivo van bijscholingen in Nederland.

In 2022 ga ik mijn mijn kennis delen via mijn You Tube kanaal.

Op deze manier zal ik mijn passie voortzetten met mijn EIGEN specialismen, authenticiteit, autodidactie, talenten en vermogens, research/onderzoeken en development/ontwikkelingen, wetenschappelijk en “evidence based” medicine, om mensen te helpen met hun complexe gezondheidsvragen en dit ook als educatie aan te bieden via mijn You Tube kanaal.