Innerlijke Reis

Met een “Innerlijke Reis” sessie maak ik je bewust van je onbewuste blokkades en verkrampingen (onverwerkte emoties, kindpatronen, early life stress programma’s) en geef ik je gereedschap (leer ik je verschillende technieken) zodat je de volgende stap kan maken ipv dat je weer terug valt in dezelfde groef. Meestal is dit een sessie van 1 uur. Ik noem het ook wel Transformational Life Coaching.

In 2016 tm 2021 heb ik zelf een mega diep transformatie proces moeten doen, na het stoppen van mijn DJ carriere (Miss Monica) en mijn nieuwe functie als “inspirator” en “teacher”, liep ik enorm tegen mijzelf aan. Ik werd depressief vanwege het stoppen als DJ, terwijl ik ook voelde dat als ik weer zou DJ-en ik net zo depri bleef. Mijn nieuwe functie als “inspirator” en “teacher” gaf mij angst en paniek. In deze jaren ben ik met mijzelf aan de slag gegaan (en dat was en is een dagelijks transformatie en ontwikkel proces) en heb ik veel geleerd hierover, verschillende technieken zoals oa.: somatic experiencing, hypnose, regression, mindset en re-training the mindset, vergroten van body awareness en het helen van het innerlijke kind.

Een “Innerlijke Reis” samen met mij is geen gesprekstechniek! want met gesprekstechniek en vanuit het hoofd (denken en weten) kan je niet de onbewuste en onverwerkte emoties, kindpatronen, early life stress programma’s, ophelderen, resetten, neutraliseren en healen. Tijdens jouw “Innerlijke Reis” ga ik je laten ervaren en voelen en bewust maken vanuit het voelen! In verbinding met je hart! Wetenschappelijke studies hebben reeds aangetoond dat het hart veel eerder emoties waarneemt dan het brein. Daarbij is het ook zo dat kindpatronen en early life stress vooral tussen 0 – 4 jaar gevormd worden, dan is er nog geen denkvermogen, kinderen doen alles op gevoel, dus alle informatie zit op dat nivo in het celgeheugen opgeslagen.

Vanuit biochemisch aspect gezien, je onbewuste blokkades (onverwerkte emoties, kindpatronen, early life stress programma’s, onbewuste stress reactie) zorgen voor de productie van heel veel NO, stikstofmonoxide, en zijn vaak ook een causale factor bij een overactieve NO-cyclus. Heel veel NO productie (stikstofmonoxide) veroorzaakt heel veel inflammatie, deze inflammatie is alles bepalend bij chronische klachten en ziektebeelden. Meer info overactieve NO-cyclus

Inmiddels heb ik mijzelf opnieuw uitgevonden en ben ik niet meer depressief en heb ik geen angst en paniek meer. Heb binnen mijzelf met mijn passie voor muziek de volgende stap kunnen maken:

Monica Quantum Music = MONICA: Music Of New Intelligence Creates Awareness. Ik geniet weer van het componeren en produceren van muziek en gebruik hiervoor ook mijn talenten en vaardigheden dat ik de reacties van het autonome zenuwstelsel kan waarnemen, ook in reactie op geluid, klanken, toonsoorten, melodieen en ritmes etc en werk ook in tuningen van 432 Hz en Solfeggio Frequenties.

Meer informatie en mijn sound healing muziek “Monica Quantum Music” is te luisteren en te downloaden op:

You tube Soundcloud Bandcamp Instagram Facebook

Vanaf 2021 ga ik ook bij ingesproken hypnose audio sounds en frequenties combineren om zo “the healing state” van het autonome zenuwstelsel en de hersenen te verbeteren en positief te beinvloeden. Als “inspirator” en “teacher” zal ik mijn kennis, talenten en ervaring gaan uitwerken in 2021 en dit gaan vormgeven in de door mij ontwikkelde methode – waar iedereen aan kan deelnemen – in een online platvorm en ook evt ook op locatie.

Hieronder een mooie uitleg over hoe het kan werken in je onderbewuste!