Innerlijke Reis

Healing HeartMet een “Innerlijke Reis” sessie maak ik je bewust van je onbewuste blokkades (onverwerkte emoties, kindpatronen, early life stress programma’s) en geef ik je gereedschap (leer ik je verschillende technieken) zodat je de volgende stap kan maken ipv dat je weer terug valt in dezelfde groef. Meestal is dit een sessie van 1 uur.

In 2016 tm 2021 heb ik zelf een mega diep transformatie proces moeten doen, na het stoppen van mijn DJ carriere (Miss Monica) en mijn nieuwe functie als “inspirator” en “teacher”, liep ik enorm tegen mijzelf aan. Ik werd depressief vanwege het stoppen als DJ, terwijl ik ook voelde dat als ik weer zou DJ-en ik net zo depri bleef. Mijn nieuwe functie als “inspirator” en “teacher” gaf mij angst en paniek. In deze jaren ben ik met mijzelf aan de slag gegaan (en dat was en is een dagelijks transformatie en ontwikkel proces) en heb ik veel geleerd hierover, verschillende technieken zoals oa.: somatic experiencing, hypnose, regression, mindset en re-training the mindset, vergroten van body awareness en het helen van het innerlijke kind.

Een “Innerlijke Reis” samen met mij is geen gesprekstechniek! want met gesprekstechniek en vanuit het hoofd (denken en weten) kan je niet de onbewuste en onverwerkte emoties, kindpatronen, early life stress programma’s, ophelderen, resetten, neutraliseren en healen. Tijdens jouw “Innerlijke Reis” ga ik je laten ervaren en voelen en bewust maken vanuit het voelen! In verbinding met je hart! Wetenschappelijke studies hebben reeds aangetoond dat het hart veel eerder emoties waarneemt dan het brein.

Vanuit biochemisch aspect gezien,  je onbewuste blokkades (onverwerkte emoties, kindpatronen, early life stress programma’s) zorgen voor de productie van heel veel NO, stikstofmonoxide, en zijn vaak ook een causale factor bij een overactieve NO-cyclus. Heel veel NO productie (stikstofmonoxide) veroorzaakt heel veel inflammatie, deze inflammatie is alles bepalend bij chronische klachten en ziektebeelden. Meer info https://www.lichaamenenergieinbalans.nl/no-cyclus-overactief/

Inmiddels heb ik mijzelf opnieuw uitgevonden en ben ik niet meer depressief en heb ik geen angst en paniek meer. Heb binnen mijzelf met mijn passie voor muziek de volgende stap kunnen maken en geniet van het componeren en produceren van muziek en gebruik hiervoor ook mijn talenten en vaardigheden dat ik de reacties van het autonome zenuwstelsel kan waarnemen, ook in reactie op geluid, klanken, toonsoorten, melodieen en ritmes etc en werk ook in tuningen van 432 Hz en Solfeggio Frequenties. Meer informatie op mijn website http://monicaelectronicmusic.com/ en mijn muziek is te luisteren en te downloaden op https://monicaelectronicmusic.bandcamp.com/ Voor 2021 ga ik werken aan een project om bij ingesproken hypnose audio sounds en frequenties te combineren om zo “the healing state” van het autonome zenuwstelsel te verbeteren en positief te beinvloeden. Als “inspirator” en “teacher” zal ik mijn kennis, talenten en ervaring gaan uitwerken in 2021 en dit gaan vormgeven in de door mij ontwikkelde methode – waar iedereen aan kan deelnemen – in een online platvorm en ook evt ook op locatie.

Ook voor een “Innerlijke Reis” sessie maak ik gebruik van videobellen, sinds maart 2019 consulteer ik nog uitsluitend met videobellen, meer informatie over mijn werkwijze  met video presentatie  https://www.lichaamenenergieinbalans.nl/