Bewustzijn

Des te meer men waardering heeft voor zijn eigen gevoelens en behoeften, en hier de benodigde aandacht, in liefde, aan besteedt, hoe meer men vanuit zijn ware Ik en Kern kan gaan leven! En hieraan is kwaliteit van leven en gezondheid gerelateerd. Door het levenspad wat wij gaan, en er altijd wel dingen gebeuren in het leven die van grote invloed zijn, is het toch soms moeilijk om je ware emoties en behoeften te voelen, te accepteren, en te verwerken; maar het is absoluut de weg naar : bevrijding en heelwording.

THE POWER OF THE MIND is hierbij van zeer grote waarde!

Leven in EMOTIONEEL EVENWICHT en leven naar HART EN ZIEL zijn zeer belangrijke heelmakers van het leven!

Stress en onverwerkte emoties zijn grote ziekmakers!

“Luisteren naar jouw innerlijk” en dan “kunnen geven wat het nodig heeft” zijn veel mensen verleerd. Vele mensen worden geleefd door hun gezin- en/of werksituatie, met mobiele telefoons en email, waarbij men niet meer in zijn/haar eigen tempo leeft. Het zou ideaal zijn als men leeft en werkt in zijn/haar eigen tempo. Waarbij het werken en leven met passie gedaan wordt. Een onstabiele en/of stressvolle gezin- en/of werksituatie zijn grote ziekmakende factoren.

Emotionele bewustzijngroei en emotionele balans wordt altijd ondersteunt tijdens de behandeling. Het doel is om dichter bij de ware gevoelens en het gevoel van eigenwaarde te komen, en dit in positieve emoties om te zetten. Het is belangrijk om te voelen wat je echte emoties zijn en deze een plek te geven in je leven. En tot besef en acceptatie te komen : ik ben goed zoals ik ben, ongeacht wat ik doe en hoe ik eruit zie ; en ik ben mooi zoals ik ben. De emoties die men heeft en ervaart, die mogen er zijn : lachen, huilen, boosheid, teleurstelling, angst, onzekerheid, eenzaamheid, schaamte, schuldgevoel, etc.

Bewustzijn is enorm krachtig, maar vaak moeilijk, daar 98% van onze emotionele binnenwereld ONBEWUST is.

Meer informatie zie ook “Innerlijke Reis”

________________________________________

Persoonlijke noot Monica van der Lem: Met de ervaring die ik nu heb anno 2015, 7 jaar als behandelaar en mijn eigen “lichaam”, zie ik dat vele cliënten (en deze cliënten bevestigen dit ook naar mij in hun feedback op de behandeling) meer bewustzijn krijgen en meer daadkracht krijgen om het daadwerkelijk neer te zetten en om ook daarbij de ruimte in te nemen die daarbij hoort, als in “IN DE STOF” ook de tekorten zijn aangevuld en de mehylatie is verbeterd.

Optimaliseren van vitamine B12 en de methylatie is van groot belang bij draagkracht en het uitvoeren van bewustzijn.

Meer informatie op de pagina’s VITAMINE B12-TEKORT en METHYLATIE en MTHFR en NUTRIGENOMICS