Contact

Lichaam en Energie in Balans NEW LOGO REAL 3
 
Lichaam en Energie in Balans
Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie volgens de 5 Natuurgerichte Principes
Monica van der Lem
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Therapeut voor Leefstijlgeneeskunde
Medisch Analiste Klinische Chemie & Hematologie
Leefstijl therapeut/coach/begeleider/inspirator/onderzoeker/kennisbron
Passie voor Nutrigenomics
 
Voor het maken van een afspraak stuur een WhatsApp bericht of een SMS (niet bellen!) naar 0621648540 met uw volledige naam. Vermeld ook of u een 10 minuten gratis kennismakingsconsult of intake(1ste) consult of vervolgconsult wilt plannen, dan neem ik contact met u op om dit te plannen. Medische gegevens bespreek ik niet op deze wijze in geval van nieuwe clienten, dit is alleen mogelijk tijdens een consult.
 

WhatsApp LogoVERNIEUWDE WERKWIJZE
Vanaf 5 maart 2019 consulteer ik nog uitsluitend met behulp van videobellen  (nadat ik meer dan 10 jaar een praktijkruimte had). Ik gebruik hiervoor het programma “WhatsApp” (voorheen gebruikte ik Skype). Indien u twijfelt over een videobellen consult, plan dan “de 10 minuten gratis kennismaking” om te kijken en het testen te ervaren. Lees ook de ervaringen van cliënten op mijn website en Facebook: https://www.lichaamenenergieinbalans.nl/ervaringen-van-clienten/

HOE WERKT DIT?
Installeer WhatsApp op uw telefoon.Op uw consulttijd zal ik u videobellen met WhatsApp. Gebruik van WhatsApp voldoet aan de AVG privacywetgeving. Meer info: https://www.whatsapp.com/

Dit maakt het zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk.
 
De laatste jaren deed ik steeds vaker consulten met videobellen. Veel cliënten vinden het prettig i.v.m. reistijd en reiskosten besparing en “het testen” gaat net zo goed als in de praktijk.
 
Als u de 10 minuten gratis kennismaking wilt doen, is het belangrijk dat u eerst ook de videopresentatie van mijn werkwijze bekijkt want hierin worden heel veel vragen beantwoord.
 
WERKWIJZE / CONSULTEN / VIDEOBELLEN
Bekijk onderstaande videopresentatie waarin ik uitleg wat mijn werkwijze is en wat er gebeurt tijdens uw consult en hoe dit allemaal – ook het testen – met videobellen (voorheen Skype) mogelijk is:
 
 

OVER MONICA VAN DER LEM
Ik heb reeds meer dan 10 jaar mijn praktijk “Lichaam en Energie in Balans”. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC en heb tot en met februari 2019 altijd een nette praktijkruimte gehad die aan alle eisen voldeed. Vanwege mijn eigen ontwikkelingen van de afgelopen 10 jaar en het kunnen waarnemen van autonome reflex reacties heb ik besloten op deze manier te werken en consulteer ik ook mensen internationaal (Engelstalig).

Internet en WiFi maken dat “de wereld mijn praktijkruimte is”.

Zie ook https://www.lichaamenenergieinbalans.nl/over/
En https://www.facebook.com/lichaamenenergieinbalans/


23andMe in mijn praktijk en voor cliënten
 
LET OP! EERST! is een normaal intake consult nodig om te kunnen beoordelen wat de mogelijke oorzaak / oorzaken kunnen zijn van uw klachten / ziekten. Suppletie advies op basis van een gene rapport is namelijk niet de oplossing voor uw klachten / ziekten, lees mee informatie op mijn website. Tijdens dit eerst consult kunt u wel de volgende gratis rapporten regelen en mailen:
 
 

Email: info@lichaamenenergieinbalans.nl
 

Openingstijden 

maandag tm vrijdag van 11.00 – 18.00
  

Vergoedingen

Monica van der Lem is als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. BATC beroepsregistratie nr = BR-1127 / Klacht- en Tuchtrecht nr = KB0808.0135 / AGB Zorgverlenerscode = 90 – 037222 / AGB Praktijkcode = 90 – 015863 / KvK : 24419147. Lees meer info op de pagina:
VERGOEDINGEN 2021    
              

 

                                                                                         Bij ernstige calimiteiten altijd uw huisarts en of behandeld arts raadplegen!