Hoog Sensitieve Personen HSP

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut, Monica van der Lem, is zelf ook zeer hoog sensitief, en kent hierdoor de klappen van de zweep maar al te goed. Na jaren lang TE overgevoelig te zijn geweest, en daar veel klachten van had, is nu haar eigen hoogsensitiviteit haar kracht geworden.

Hoogsensitiviteit kan enorm toenemen door tekorten aan verschillende micro-nutrienten, zoals bv vitamine B12, omega vetzuren, verschillende mineralen en of bv belasting met micro-organismen zoals bv Borrelia bacteriën. Mbv een bio-energetische analyse mbv de Asyra kan in kaart worden gebracht of dit aan de orde is. Vaak hebben Hoog Sensitieve Personen last van straling, daar ze alles te veel te goed kunnen voelen.

Nieuwetijds Homeopathie is hierbij ook een zeer goede keuze als behandeling. Veel Hoog Sensitieve Personen “zweven” meer dan dat ze “geaard” zijn. Vaak zijn zij half- of niet-geïncarneerd, ze “hangen te veel buiten/uit hun lichaam”. Dit is ook een factor die een rol speelt bij een te grote overgevoeligheid voor alles. Nieuwetijds Homeopathie remedies kunnen helpen om beter in het lichaam te zitten en voeden een disbalans van de ziel, die vaak zoekende is.

Voorbeelden van Nieuwetijds Homeopathie zijn: homeopathische verdunningen van verschillende vormen van Vitamine B12, Matridonials, Lanthaniden, Imponderables en Inspiring homeopathy. Monica heeft in 2013 en 2014 ca. 10 dagen stage gelopen bij Hans Reijnen, hier heeft zij veel over Nieuwetijds Homeopathie geleerd.

Hoog Sensitieve Personen zijn soms bang voor de reactie die ze kunnen hebben op homeopathische middelen. De ervaring is dat bij het toepassen van Nieuwetijds Homeopathie deze reacties juist niet te heftig zijn.

Hoog Sensitieve Personen kunnen niet genezen van hun overgevoeligheid. Men is zo geboren, het zijn mensen met een hoger bewustzijn.

Monica van der Lem beschikt over veel kennis en ervaring om hoogsensitiviteit te transformeren naar kracht.

Optimaliseren van vitamine B12 en de methylatie is van groot belang bij HSP.

Anno 2015 heeft Monica van der Lem zeker wel 700 HSP cliënten behandeld. Hierbij is ze tot de ontdekking gekomen dat door verstoring van de stofwisseling en tekorten aan allerlei vitaminen en mineralen men juist meer last heeft van HSP en te overgevoelig hierdoor wordt! Indien tekorten worden aangevuld en de methylatie verbeterd wordt verdwijnen overgevoeligheidsklachten! Meer informatie op de pagina’s VITAMINE B12-TEKORT en METHYLATIE en MTHFR en NUTRIGENOMICS

Persoonlijke noot Monica van der Lem: In 2014 heb ik mijn eigen stofwisseling en methylatie kunnen verbeteren, hierdoor heb ik anno 2015 50% minder last van straling, geen last meer van overgevoeligheidsklachten en kan ik gewoon 7 uur slapen en fit zijn, terwijl ik voorheen minimaal 9 a 10 uur per dag moest slapen om fit te blijven!

________________________________________

Gerelateerde en wetenschappelijke artikelen

http://www.desteven.nl/nieuws/hoogsensitiviteit-wetenschappelijk-aangetoond#.V4PLtzTY-sA.Facebook