Ziek van straling

En het feit is : steeds meer mensen hebben last van straling!

Voor adviezen om de stralingsbelasting te verminderen in uw woning en werkplek, kunt u het beste even contact opnemen voor een specifiek en persoonlijk advies.

Maar hieronder belangrijkste zelfhulptips om stralingsbelasting te verminderen:

STRALINGS BELASTING VERMINDEREN

Beste zou zijn: laptop, PC, tablet TV, alle apparatuur met internet met kabel, dus kabels gaan aanleggen in huis, kabels in je router en dan je apparatuur er op aansluiten, zodat je wifi (draadloos internet niet meer nodig hebt).

Telefoons: 4G netwerk gebruiken met onbeperkte data, mocht je voor het maken van backups of andere dingen dan toch wifi nodig hebben dan kan je even de wifi handmatig aanzetten van je router zodat je dat even kan doen, zet daarna de wifi dan wel weer uit.

Koop geen draadloze apparatuur, want dat werkt allemaal op wifi en bluetooth, pas op, tegenwoordig worden wasmachines en keukenapparatuur en nog veel meer steeds meer gemaakt met ingebouwde wifi en bluetooth, check goed voor aanschaf of het er in zit, en of het mogelijk is de straling handmatig uit te zetten. Alle apparatuur ie aan te sturen is via een app werkt op straling.

Van alle apparatuur (TV printer telefoons etc) standaard altijd wifi en bluetooth uit en alleen bij gebruik even aanzetten, na gebruik weer direct uitzetten, dus veel bewuster met straling omgaan!

Nachtklok op de wifi router!!! bv dat deze uitgaat van 22.00 – 08.00, zodat deze als jij slaapt ook uit is!

Geen wifi versterkers in huis plaatsen, het woord zegt het al, dit is helemaal een stralingsbom in je huis.

En check ook dit allemaal: vooral de 5 GHz wifi (dit is geen 5G, dat is van mobiele telefoons 5th generation techniek straling mbv zendmasten) kan je ook behoorlijk onrustig van worden en slechter van slapen, je hebt 2,4 GHz en 5 GHz, de 5 GHz uitzetten in je ziggo/kpn/tele2/t-mobile account en ook “dat je een hotspot bent” uitzetten in je account.

En controleer dat de buren geen wifi versterkers hebben, want als dat net contra aan de muur is waar jij net op zit op je bank in je huiskamer of, aan het hoofdeinde van je bed. Controleer aan de contra muren of er geen straling (wifi router of wifi versterkers of TV en speakers met wifi en bluetooth aan staat van de buren en of electrische apparatuur.

Als je slaapt mobiel op vliegtuigstand en alle apparatuur uit.

Ik heb al sinds 2000 zelf dat ik alle vormen van straling TE goed kan voelen en heb daar ook heel veel last van, zo heb ik ervaren dat straling per merk ook verschillend is, Apple, LG, HP straling is heel onprettig en Samsung en Acer voel ik eigenlijk bijna niet.

Let op met een nieuwe TV, die kunnen van die interactieve afstandsbedieningen hebben waarmee je kan wijzen en klikken op je TV, dat werk ook op straling en is ook een heel onprettig signaal.

Draadloze huistelefoon is op basis van DECT straling, ook geen fijne straling, als je deze kan laten vervallen is ook fijn. Bij veel mensen staat deze handig op het nachtkastje precies naast hun hoofd. Om uit te zetten dien je niet alleen de telefoon uit te zetten maar zelfs ook het basisstation uit de stroom te halen.

Vele bedrijven en producten pretenderen artikelen te hebben en maken die stralingsbelasting oplossen en of neutraliseren, ik heb er uitgebreid ervaring mee sinds 2000, niks werkt, ook allerlei stenen en stickers etc. Je moet bovenstaande doen, en in deze tijden van dat alles steeds draadloser wordt en internet providers gratis wifi versterkers geven bij abonnementen, zijn er steeds meer mensen die last hebben van straling en dat niet door hebben, en zich helemaal niet goed voelen maar vervolgens dan supplementen gaan slikken in hun zoektocht om zich beter te voelen, totdat ze bij mij komen, en ik kan het direct voelen tijdens het intake consult, want ik voel de stralingsbelasting in het lichaam van mijn clienten. De kunst is stralingsbelasting drastisch verminderen, en dat kan gewoon.

Het schijnt zo te zijn dat als je 5G telefoon gebruikt dat dat dan de 5G straling naar je toetrekt omdat je er dan mee verbindt. Dus telefoons met 4G is handiger. Zelf heb ik Samsung telefoon met 4G en lage SAR waarde, dat kan je vinden in elke specificatie van een telefoon, je wilt een SAR waarde hebben die lager is dan 0,6

Monica van der Lem heeft veel ervaring (sinds het jaar 2000) met stralingsbelasting en de vermindering hiervan, omdat zij zelf allerlei vormen kan straling kan voelen en daar ook last van kan hebben! Zij kan op locatie komen en vaststellen of deze stralingsbelasting er is en kan hierbij ook een advies geven om stralingsbelasting te verminderen. Het streven van haar is dat het verkregen positieve effect duidelijk merkbaar moet zijn en blijven! Bv. verbeterde slaap, niet meer stijf wakker worden, fitter wakker worden, minder of geen hoofdpijn, vitaler, verbeterde concentratie, en u blijer en duidelijk meer ontspannen voelen.