Ziek van straling

En het feit is : steeds meer mensen hebben last van straling!

Voor adviesen om de stralingsbelasting te verminderen in uw woon-, werk en leefplek, kunt u het beste CONTACT opnemen voor een specifiek en persoonlijk advies. Maar hieronder kunt u een pdf bestand gratis downloaden met de belangrijkste zelfhulptips om stralingsbelasting te verminderen:

Zelfhulptips bij Straling – Lichaam en Energie in Balans

Monica van der Lem heeft veel ervaring (sinds het jaar 2001) met stralingsbelasting en de vermindering hiervan, omdat zij zelf allerlei vormen kan straling kan voelen en daar ook last van kan hebben! Zij kan op locatie komen en vaststellen of deze stralingsbelast is en kan hierbij ook een advies geven om stralingsbelasting te verminderen, evt met het toepassen van extra hulpmiddelen. Het streven van haar is dat het verkregen postieve effect duidelijk merkbaar moet zijn en blijven! Bv. verbeterde slaap, niet meer stijf wakker worden, fitter wakker worden, minder of geen hoofdpijn, vitaler, verbeterde concentratie, en u blijer en duidelijk meer ontspannen voelen.

________________________________________

Optimaliseren van vitamine B12 en de methylatie is van groot belang bij stralingsbelasting.

Meer informatie op de pagina’s VITAMINE B12-TEKORT en METHYLATIE en MTHFR en NUTRIGENOMICS

Persoonlijke noot Monica van der Lem: In 2014 heb ik mijn eigen stofwisseling en methylatie kunnen verbeteren, hierdoor heb ik anno 2015 50% minder last van straling, geen last meer van overgevoeligheidsklachten en kan ik gewoon 7 uur slapen en fit zijn, terwijl ik voorheen minimaal 9 a 10 uur per dag moest slapen om fit te blijven!

________________________________________