Energy Tools – Akaija & Tachyons (A*Z)

Ik ben zelf ook super Hoog Sensitief en ook al is dit 1 van mijn talenten die ik dagelijks gebruik betekent dat ook, omdat ik zoveel kan voelen en waarnemen, dat ik last kan hebben van energieën zoals bv: geopathische velden en aardstralen met vortexen, geomagnetische velden van zonnevlammen, electromagnetische velden, straling van zendmasten, wifi, bluetooth en dect en multidimensionale energievelden. Dit alles kan soms veel energie kosten en ook mijn helderheid vertroebelen. Tachyon (A*Z), Akaija & Aardings beddengoed zijn mijn favoriete Energy Tools.

Weet je? Wij zijn als mens Quantum Biology en dat beinvloed onze biochemie!

Ik heb ontdekt dat de combinatie van de juiste Tachyon (A*Z) in combi met de juiste Akaija het beste effect geeft bij veel mensen, een soort van 1+1 = 7 effect. Dit heb ik zelf ervaren maar ook meer dan 15 clienten in mijn praktijk die ik al langer ken hebben deze test ook op deze manier bevestigd.

Wat ik zie en merk is dat de Tachyons (A*Z) vooral zuurstof verhogen en dus energie verhogen, dat Akaija een biologisch optimaal draaiend quantum veld geeft, en dat deze combi alles veel helderder en lichter maakt in je lichaam. De aardingsproducten laden af, wat ook weer veel meer rust en ontspanning geeft. Weet wel, dat dit alles geen vervanging is voor de straling niet hoeven uit te zetten. Een juiste causale behandeling is eerst de ontregeling verminderen of elimineren. Lees hier meer info hoe je makkelijk de stralingsbelasting kan verminderen.

Er is nooit een ‘1 size fits all’ oplossing helaas, maar plan jouw consult om te testen en te bespreken welke Energy Tools bij jou passen, tarief – 1 euro per minuut mbv beeldbellen, de meeste zijn binnen 30 min klaar. Stuur een appje of een SMS om te plannen +31621648540 (svp niet bellen).

Hieronder info en kortingscodes als jezelf wilt bestellen:

Voor Akaija Energy Tools, voor meer info en bestellen: gebruik de kortingscode: ‘monica’ voor gratis verzending met DEZE LINK

Voor Aardings Beddengoed en materialen, voor meer info en 6% korting op je bestelling, met DEZE LINK

Lees HIER meer info en uitleg hoe ik zelf de aardings producten ervaar.

Voor Tachyons (A*Z) neem contact op met Markus van der Westhuizen, ik werk met hem samen en hij is oa. een Tachyon Specialist Therapeut, hij kan testen welke Tachyons (A*Z) bij jou passen. Voor meer informatie en het plannen van een afspraak met hem gebruik DEZE LINK (zeg even dat je via mij komt)