Low & Slow protocol

“LOW & SLOW” PROTOCOL: doordat ik veel van dit soort mensen heb behandeld (75% van de mensen in mijn praktijk hebben een overactieve NO-cyclus) en ik test met behulp van de reacties van het autonome zenuwstelsel heb ik dit protocol ontwikkeld. Ik werk maar met max 2 middelen (die uittesten met een verbeterende autonome zenuwstelsel reactie) die kunnen inbreken op een overactieve NO-cyclus en dan begin ik met alleen maandag en donderdag 1 druppel hiervan. Dagelijks doseren werkt niet bij deze zeer overgevoelige mensen, dat geeft te veel detox bijwerkingen waardoor de behandeling weer gestaakt moet worden. Dan heb ik 1 per 2 weken kort contact en kom ik met advies om de dosering op te bouwen. Te snel opbouwen geeft ook weer te veel detox bijwerkingen waardoor de behandeling weer gestaakt moet worden. De kunst is om LOW & SLOW voor langere tijd te doen, wel 4 tot 12 maanden en dan zonder te veel detox bijwerkingen positief therapie resultaat te behalen.

Voorbeelden uit mijn praktijk met “LOW & SLOW” protocol

– vrouw met zware – bedlegerig) ME/CVS (chronische vermoeidheid) met depressie en angsten: na 9 maanden 35% fitter en 75% minder last van depressie en angsten (behandeling met 1 samengestelde herbal mix en 2 ondersteunende supplementen)

– vrouw met ME/CVS (chronische vermoeidheid) met angsten en veel pijnen in de gewrichten: na 9 maanden 75% fitter en 75% minder last van angst en 50% minder pijn in de gewrichten (behandeling met 2 samengestelde herbal mixen en 3 ondersteunende supplementen)

– vrouw met veel allergische reacties, mastcel activatie, na 6 maanden behandelen 35% minder last van haar allergieen (behandeling met 1 homeopathisch middel en 2 ondersteunende supplementen)

– vrouw met migraine aan de zijkant van haar hoofd wat uitstraalt naar haar oog, na 1 “innerlijke reis consult” opgehelderd en geneutraliseerd wat haar zoveel stress gaf wat haar de migraine gaf, 85% minder last en als ze weer een beetje last heeft weet ze nu hoe ze dit zelf kan verminderen omdat ik haar technieken en awareness heb geleerd mbv een “Innerlijke Reis” sessie.

Dit zijn mensen die al jaren ziek zijn en van alles geprobeerd hebben en niks werkt en ze hebben ook overal last van, totdat ze bij mij komen, want met mijn manier van testen mbv autonome zenuwstelsel kan ik heel fijn gevoelig testen en ook veel averse reacties voorkomen. Voor al mijn cliënten geldt dat ik maar met max 5 a 6 middelen werk per behandelronde van 2 maanden, als je causaal test en werkt heb je ook niet meer middelen nodig! De kunst is het juiste te vinden en het juiste toe te passen!

Meer voorbeelden uit mijn praktijk:

– mensen melden dat als je een paar dagen hun supplementen en of B12 niet innemen dat ze zich dan echt snel slechter voelen, dit is een typisch kenmerk van een overactieve NO-cylcus! dit heeft niets met tekorten te maken, vaak slikt men deze supplementen al langer en wat men louter doet is een klein beetje inflammatie blussen, dat is waarom men zich slechter voelt als men het niet meer inneemt, de inflammatie gaat omhoog en dat geeft nog meer klachten.

Inflammatie blussen mbv supplementen is maar een druppel op de gloeiende plaat! En geen effectieve behandeling! Inbreken op de overactieve NO-cyclus en deze causaal behandelen is de kunst! Elke client krijgt persoonlijke begeleiding van mij hierbij omdat het echt een zeer precies werk is waarbij overstimulatie voorkomen dient te worden.

Anno 2024 doe ik dit LOW & SLOW protocol nu 3 jaar en heb ik een aantal clienten die dit 2 – 3 jaar hebben volgehouden onder begeleiding van mij en deze mensen waren bij aanvang van hun behandeling overal overgevoelig voor en hadden hevige vermoeidheid en deze mensen hebben na 2 – 3 jaar nu 50-70% minder last. De kunst is om het vol te houden, vaak willen mensen al na 3 maanden een resultaat en dat kan helaas niet in deze situatie.