Vermoeidheid

Multifactoriële ontregelingen en belastingen dragen bij tot chronisch energie verlies en vermoeidheid. Hierbij valt te denken aan overactieve NO-cyclus, chronische inflammatie verlaagd zuurstof in de cel en dus ook het vermogen om energie, ATP, aan te maken. Eigenlijk alle onderwerpen bij “Gespecialiseerd in” zijn van toepassing op het behandelen van vermoeidheid zodat energie kan toenemen in het lichaam. Met behulp van mijn “Epigenetische testmodel” kan ik bepalen wat systemisch en hierarchisch de juiste en passende keuze is voor behandeling.

Monica van der Lem werd in 1998 intens moe met het pfeiffervirus. De jaren erna werd zij alleen maar meer moe wat resulteerde in 5 jaar lang een hevige vorm van ME/CVS. Na complementaire behandelingen is zij sinds 2003 100% klachtenvrij en “wonderbaarlijk” genezen. Anno sinds 2007 heeft Monica meer dan 2000 mensen behandeld waarvan 75% van deze mensen vermoeidheid/ME/CVS als hoofdklacht hadden.

ATP is HET molecuul wat ons energie geeft en dit wordt gemaakt met de citroenzuurcyclus in de energiefabriekjes van onze cellen: de mitochondria. Het behandelen van mitochondria disfunctie is essentieel.

Causaal behandelen van een overactieve NO-cyclus is van groot belang!